Treceți la conținutul principal

           TOP 10 DIETE EFICIENTE ȘI                                    IEFTINE!










DIETA CU SUCURI
Pentru mulți, această dietă nu prea ar părea că ar funcționa… DAR, dacă o respectăm și avem încredere în ea, va reuși… Trebuie să citiți următoarele
Deşi pare un sinonim al „foamei”, dieta cu sucuri nu este atât de groaznică cum sună. Constă în consumarea a 6 mese pe zi, din două în două ore, din care 4 sucuri, o salată la prânz şi o supă seara. Nu numai că te scapă de kilogramele în plus, dar te ajută să te detoxifici, un lucru necesar organismului din când în când. Iar faptul că se bazează doar pe consumul de fructe şi legume, o face să fie una dintre cele mai accesibile diete de până acum! Ei bine, dacă respectați toate aceste condiții, această dietă are efect! Ei bine, dacă această dietă nu vi se pare potrivită pentru dumneavoastră, puteți să le încercați pe urmatoarele!
DIETA JAPONEZĂ








Ei bine, dacă metoda precedentă nu vi s-a părut potrivită pentru dumneavoastră, v-am pregătit o metodă asemănătoare, dar în alt mod… HAIDEȚI SĂ VEDEM DESPRE CE E VORBA!
la fel ca şi în cazul dietei cu sucuri, Dieta Japoneză se bazează în general pe consumul de legume şi fructe şi, ocazional, consumul de peşte. Promite să te ajute să dai jos 3 kilograme în doar trei zile, ceea ce o face nu numai accesibilă ca preţ, dar şi eficientă!
INCREDIBIL! Această metodă chiar funcționeză, cunosc 3 persoane care au încercat această metodă și au reușit să dea mai mult de 3 kilograme chiar! Vă pot da un pont… Dacă vreți să reușească 100% cu siguranță veți da jos 3 kilograme! 
DIETA DE MIREASĂ
Următoarea metodă este puțin cam drastică… Este puțin cam periculoasă din punct de vedere al sănătății.. și nu este susținută de către doctori dar.. funcționează garantat!
Deşi este considerată a fi una dintre cele mai periculoase diete, Dieta de mireasă (numită şi Dieta KEN) este una dintre cele mai folosite metode de slăbit într-un timp scurt. Este un regim de slăbit ieftin, pentru că presupune introducerea unui tub în nas, care inhibă senzaţia de foame, astfel că nu va trebui să dai banii pe foartă multă mâcare. Cu toate acestea, după cum am spus și mai sus…NU este recomandată din punct de vedere al sănătăţii!









DIETA CU FRUCTE ȘI LEGUME
Această modalitate de slăbit nu se putea să lipsească din acest top, fiind și foarte cunoscută de multă lume!!
Promite să te scape de kilogramele nedorite, să-ţi îmbunătăţească digestia şi să-ţi accelereaze rata metabolismului. Dieta cu fructe şi legume măreşte procesul de absorbţie al nutrienţilor de către tractul gastrointestinal, având ca rezultat un ritm mai mare al metabolismului. Consumul exclusiv de fructe şi legume nu numai că este ieftin, dar ajută şi la detoxifierea organismului, lăsându-te suplă şi sănătoasă!!
DIETA MAYO
Această metodă este una printre cele mai bune.. Nu chiar cea mai bună dar printre primele, din acest motiv apare în acest top… În ce constă această dietă?
Contrar „regimului pentru mirese”, Dieta Mayo este nu numai un mod uşor de a slăbi, dar şi un mod eficient de îmbunătăţire a stilului de viaţă. Pe lângă un meniu sănătos, dieta Mayo Clinic promite să te ajute să dai jos 5 kilograme în doar 14 zile. Şi pentru că presupune consumul de legume, fructe, cereale şi carne slabă, este şi un mod ieftin de a te menţine sănătoasă şi în formă!


 Scris de - Georgian Cristescu facebook.com/cristescugeorgian

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coin Master Free Spins | Get 25 Free Spin Links / 1st April 2019 ( New 25 Spins Added )

Coin Master Free Spins Link 2019 – 50 Spins Added (Collect Now) 25 Free Spins Link –   COLLECT NOW Coin Master New 50 Spins Link Added COLLECT NOW Coin Master Viking Quest Event, Get 10,000 Free Gems  CHECK HERE How To Collect Coin Master Daily Free, Spin Links –  1. First, Download  Coin Master Game  From  Here , COIN MASTER 2. After That, Come Our Website Daily For  Coin Master Free Spin Links & Free Coin Links. 3. Then, Collect Any Of Free Spin Links  Of Coin Master. 4. It’ll Redirect You On Coin Master Game, And  You’ll Be Rewarded. 5. Done!!

34 Sfaturi 8 Ball Pool

Sfat 1 #: Dacă nu mai aveți monede, puteți să le cereți unor prieteni. Sfat 2 #: Cumpărați monede pentru a trece mai repede la niveluri mai mari. Sfat 3 #: Redarea pe niveluri mai înalte oferă mai mult XP. Sfat 4 #: Puteți practica offline atunci când nu aveți conexiune la internet. Sfat 5 #: Folosiți funcția de rotire pentru a controla bila albă după ce a lovit. Sfat 6 #: Cumpărați bani în numerar pentru a obține cele mai bune indicii Premium. Sfat 7 #: Veți câștiga bani în numerar de fiecare dată când vă ridicați nivelul. Sfat 8 #: Turneele au un timp de împușcare și un timp total pentru a menține rapid meciurile. Sfat 9 #: Puteți schimba poziția barei de alimentare în setări. Sfat 10 #: O minge trebuie să atingă o pernă dacă nu se face o oală sau o lovitură este un fault. Sfat 11 #: Puteți adăuga orice jucător ca prieten, dacă doriți să-l contestați încă o dată. Sfat 12 #: Asigurați-vă că verificați temporizatorul fotografiei când efectuați mutarea. Sfat 13 #: Încercați să veniți în