Treceți la conținutul principal

Top 5 exerciții eficiente pentru masa musculară

Top 5 exerciții eficiente pentru masa musculară



Salut! Mă numesc Georgian Cristescu, și astăzi vă voi prezenta TOP 5 EXERCIȚII EFICIENTE PENTRU MASA MUSCULARĂ!


1. Muscle Up

Unul dintre cele mai impresionante exercitii, in special atunci cand e executat incet.
Exercitiul consta in o tractiune urmata de un impins in jos, partea dificila aflandu-se la tranzitia dintre cele doua.
Cinci repetari perfecte este o tinta destul de buna pentru mare majoritate a oamenilor.

2. Flotari


Multi antrenori de top considera flotarile (corecte) un exercitiu exeptional, recomandandu-le de multe ori in schimbul impinsului cu haltera sau ganterele pentru a imbunatatii postura, evita durerile de umar si dezvolta anumiti muschi deseori ignorati in sala de forta.

Flotările sunt cele mai bune metode, și cele mai eficiente, deoarece datează de secole, și în momentul actual mai este folosită de armată


3. Indreptare-Genuflexiune intr-un picior

Acest exercitiu nu e chiar o indreptare, ci mai degraba o versiune de genuflexiune intr-un singur picior.
Tot ce trebuie sa faci e sa indoi un genunchi in spate si sa te lasi in jos inspre pamant. Aproape la fel ca o genuflexiune pistol, doar ca piciorul nu sta drept in fata ci e indoit in spate. Dupa ce atingi pamantul cu genunchiul poti incepe sa te ridici.
Intervalul de miscare la aceasta miscare este mult mai restrans, de aceea poate fi un pas intermediar destul de bun inainte de a trece la genuflexiunile pistol.

4. Podul fundului

Podul fundului si variatiile acestuia precum Thrustul Soldului sunt fara indoiala cele mai bune exercitii pentru construirea unui fund sexy.
Primul pas sa e sa poti realiza 15-20 de repetari corecte, cu forma stricta (mentinand soldurile stabile in pozitie neutra, cu abdomenul strans, fara a indoi spatele inferior) apoi poti progresa chiar fara a adauga greutati, alegand variantele intr-un picior si crescand timpul sub tensiune de-a lungul fiecarei repetari.

5. Roata pentru abdomen

O tinta impresionanta la acest exercitiu fara greutati este executia a 10 repetari din picioare, dar inainte de a ajunge acolo va trebui sa incepi cu variante mai usoare, cum ar fi pornirea din genunchi.
Tine minte sa nu lasi soldurile sa cada si sa tii fundul si abdomenul incordat pe toata durata miscarii.

Articol redactat de - Georgian Cristescu
                                      facebook.com/cristescugeorgian
                                      SHARE! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coin Master Free Spins | Get 25 Free Spin Links / 1st April 2019 ( New 25 Spins Added )

Coin Master Free Spins Link 2019 – 50 Spins Added (Collect Now) 25 Free Spins Link –   COLLECT NOW Coin Master New 50 Spins Link Added COLLECT NOW Coin Master Viking Quest Event, Get 10,000 Free Gems  CHECK HERE How To Collect Coin Master Daily Free, Spin Links –  1. First, Download  Coin Master Game  From  Here , COIN MASTER 2. After That, Come Our Website Daily For  Coin Master Free Spin Links & Free Coin Links. 3. Then, Collect Any Of Free Spin Links  Of Coin Master. 4. It’ll Redirect You On Coin Master Game, And  You’ll Be Rewarded. 5. Done!!

34 Sfaturi 8 Ball Pool

Sfat 1 #: Dacă nu mai aveți monede, puteți să le cereți unor prieteni. Sfat 2 #: Cumpărați monede pentru a trece mai repede la niveluri mai mari. Sfat 3 #: Redarea pe niveluri mai înalte oferă mai mult XP. Sfat 4 #: Puteți practica offline atunci când nu aveți conexiune la internet. Sfat 5 #: Folosiți funcția de rotire pentru a controla bila albă după ce a lovit. Sfat 6 #: Cumpărați bani în numerar pentru a obține cele mai bune indicii Premium. Sfat 7 #: Veți câștiga bani în numerar de fiecare dată când vă ridicați nivelul. Sfat 8 #: Turneele au un timp de împușcare și un timp total pentru a menține rapid meciurile. Sfat 9 #: Puteți schimba poziția barei de alimentare în setări. Sfat 10 #: O minge trebuie să atingă o pernă dacă nu se face o oală sau o lovitură este un fault. Sfat 11 #: Puteți adăuga orice jucător ca prieten, dacă doriți să-l contestați încă o dată. Sfat 12 #: Asigurați-vă că verificați temporizatorul fotografiei când efectuați mutarea. Sfat 13 #: Încercați să veniți în